Event - Εισιτηρια

Ελλάδα, 2024
Επιχειρείν, Ακίνητα, Επενδύσεις

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία εκδήλωση που συνδυάζει ουσία, γνώση, διαδραστικά workshops, δικτύωση και σου προσφέρει τις βάσεις για να πετύχεις τους στόχους σου το 2024!

Αθήνα
22 Νοεμβρίου 2023

OTE Academy – Αίθουσα Αμφιθέατρο
18:00 – 20:30

Τα εισιτήρια της live εκδήλωσης έχουν εξαντληθεί. Διατίθενται μόνο on demand εισιτήρια.

Ένα event «κτισμένο» στις ανάγκες σου!

Ο Ηλίας Παπαγεωργιάδης έχει ετοιμάσει μία εκδήλωση διαφορετική από όσες έχεις συμμετάσχει ως τώρα, με focus σε ό,τι πραγματικά σε ενδιαφέρει!

  • Ένα πρακτικό διαδραστικό Workshop για το πώς θα καταλάβεις ποιος είναι ο πελάτης σου, για να μπορέσεις να στοχεύσεις και να τον κερδίσεις
  • Ένα αναλυτικό διαδραστικό Workshop για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα το 2024 + ποιο θα είναι το ρίσκο σε κάθε είδος επένδυσης 
  • Δεκάδες ζωντανές ψηφοφορίες μέσω του κινητού σου
  • Το πρώτο βιβλίο του Ηλία στα Ελληνικά με τίτλο «Το Πρώτο Βήμα» σε πολυτελή εκτύπωση, με 46 κεφάλαια και πρακτικές συμβουλές για το επιχειρείν
  • Ψηφιακή πρόσβαση στο δεύτερο βιβλίο του Ηλία στα Ελληνικά με τίτλο «Επενδύσεις: Καταλαβαίνω, Αξιολογώ, Πετυχαίνω», επικεντρωμένο σε επενδυτικές συμβουλές για ακίνητα και κάθε είδους επενδύσεις.

Κλείσε τη θέση σου

Εισιτήριο live εκδήλωσης

€150
Περιλαμβάνει:
● Είσοδο στην live εκδήλωση
● Αντίτυπο του πρώτου μου βιβλίου “Το Πρώτο Βήμα”, για το επιχειρείν
● Ηλεκτρονική πρόσβαση στο δεύτερο βιβλίο μου «Επενδύσεις: Καταλαβαίνω, Αξιολογώ, Πετυχαίνω», για τις επενδύσεις
● Διάλειμμα για να γνωριστούμε + κρασί/ καφές/ αναψυκτικά
Εξαντλήθηκε

Εισιτήριο On-Demand

€150
Περιλαμβάνει:
● Εξ αποστάσεως ηλεκτρονική πρόσβαση στο υλικό της εκδήλωσης, on demand αμέσως μετά την live εκδήλωση
● Αντίτυπο του πρώτου μου βιβλίου “Το Πρώτο Βήμα”, για το επιχειρείν
● Ηλεκτρονική πρόσβαση στο δεύτερο βιβλίο μου «Επενδύσεις: Καταλαβαίνω, Αξιολογώ, Πετυχαίνω», για τις επενδύσεις
On-demand εισιτήρια

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Testimonials

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον Ηλία Παπαγεωργιάδη που μου έδωσε εξατομικευμένες συμβουλές για όλα τα ζητήματα που με απασχολούν σε επαγγελματικά και ακίνητη περιουσία. Με τον Ηλία μπορείς να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι, με την εμπειρία του και την βαθιά γνώση της αγοράς σε κάνει να δεις τα πράγματα έξω από το κουτί.
Ανδρέας Φ.
Ο κος Παπαγεωργιάδης ήταν η πιο σωστή απόφαση που έχω πάρει για επαγγελματικό ραντεβού. Είναι ένας άνθρωπος που σου προκαλεί εμπιστοσύνη από την αρχή και σε βοηθά επί της ουσία στα θέματα που σε απασχολούν.
Εύη Α.
Οι συμβουλές του (Ηλία) είναι στοχευμένες και σαφείς, αφιερώνει χρόνο για να ακούσει το θέμα του πελάτη και προτείνει ρεαλιστικές, εξατομικευμένες επιλογές και λύσεις. Γνωρίζει το αντικείμενο των ακινήτων πολύ καλά, θέτει λογικούς στόχους, και οι συμβουλές του είναι εφικτές.
K. A.
Ένας καθημερινός άνθρωπος με αντίληψη out of the box! Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου για μια επιχειρηματική/επενδυτική κουβέντα. Μπήκε στις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου σε βάθος για να καταλάβει πρώτα αυτό που σκέφτομαι εγώ. Και έπειτα, άρχισε να συζητά και να προτείνει τις ιδέες του. Ο Ηλίας έδωσε μια άλλη διάσταση στις σκέψεις μου, άνοιξε το πεδίο μου, με ώθησε προς άλλες κατευθύνσεις δείχνοντάς μου έναν άλλο ορίζοντα με επιπλέον επενδυτικές επιλογές. Σίγουρα θα τον ξανασυμβουλευτώ στο προσεχές διάστημα!
Μάριος Μ.

Θέλεις να λαμβάνεις τα κείμενά μου απευθείας στο email σου;

Με ένα newsletter κάθε εβδομάδα. Επίσης θα πάρεις με προτεραιότητα τα υπό έκδοση e-books μου.

Με την εγγραφή σου συμφωνείς στην Πολιτική Τήρησης Απορρήτου του blog μου