ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

More Group of Companies

Intrarea Geneva 7
Sector 1, Bucharest
Τηλ.: 004 02130 86271

Consulting Form - GR

Τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

Testimonials

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον Ηλία Παπαγεωργιάδη που μου έδωσε εξατομικευμένες συμβουλές για όλα τα ζητήματα που με απασχολούν σε επαγγελματικά και ακίνητη περιουσία. Με τον Ηλία μπορείς να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι, με την εμπειρία του και την βαθιά γνώση της αγοράς σε κάνει να δεις τα πράγματα έξω από το κουτί.
Ανδρέας Φ.
Ο κος Παπαγεωργιάδης ήταν η πιο σωστή απόφαση που έχω πάρει για επαγγελματικό ραντεβού. Είναι ένας άνθρωπος που σου προκαλεί εμπιστοσύνη από την αρχή και σε βοηθά επί της ουσία στα θέματα που σε απασχολούν.
Εύη Α.
Οι συμβουλές του (Ηλία) είναι στοχευμένες και σαφείς, αφιερώνει χρόνο για να ακούσει το θέμα του πελάτη και προτείνει ρεαλιστικές, εξατομικευμένες επιλογές και λύσεις. Γνωρίζει το αντικείμενο των ακινήτων πολύ καλά, θέτει λογικούς στόχους, και οι συμβουλές του είναι εφικτές.
K. A.
Ένας καθημερινός άνθρωπος με αντίληψη out of the box! Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μου για μια επιχειρηματική/επενδυτική κουβέντα. Μπήκε στις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου σε βάθος για να καταλάβει πρώτα αυτό που σκέφτομαι εγώ. Και έπειτα, άρχισε να συζητά και να προτείνει τις ιδέες του. Ο Ηλίας έδωσε μια άλλη διάσταση στις σκέψεις μου, άνοιξε το πεδίο μου, με ώθησε προς άλλες κατευθύνσεις δείχνοντάς μου έναν άλλο ορίζοντα με επιπλέον επενδυτικές επιλογές. Σίγουρα θα τον ξανασυμβουλευτώ στο προσεχές διάστημα!
Μάριος Μ.

Θέλεις να λαμβάνεις τα κείμενά μου απευθείας στο email σου;

Με ένα newsletter κάθε εβδομάδα. Επίσης θα πάρεις με προτεραιότητα τα υπό έκδοση e-books μου.

Με την εγγραφή σου συμφωνείς στην Πολιτική Τήρησης Απορρήτου του blog μου