ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ο Ηλίας Παπαγεωργιάδης είναι διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών MORE. Δούλεψε στην οικογενειακή επιχείρηση από πολύ μικρός και ασχολείται με το επιχειρείν από το 1993, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα μαζί με τον αδερφό του Γρηγόρη, στον χώρο της παροχής υπηρεσιών, marketing και Μ.Μ.Ε.

Η ζωή του άλλαξε όταν αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να επιλέξει τη Ρουμανία το 2004 ως νέο τόπο επαγγελματικής δραστηριότητας. Από τότε, μαζί με τον αδερφό του, έχουν δημιουργήσει πετυχημένα projects στα Ακίνητα, την Πράσινη Ενέργεια, το Εμπόριο, την Ίδρυση εταιρειών στη Ρουμανία και την Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Ilias P. Papageorgiadis

Κάποια από τα projects του

  • Στον χώρο των Ακινήτων η εταιρεία του MORE Real Estate Services ολοκλήρωσε εκατοντάδες συναλλαγές και βρέθηκε ακόμη και στις 10 μεγαλύτερες της χώρας, σύμφωνα με την EY.
  • Στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας η MORE Green Energy έφτασε στις πρώτες 5 του κλάδου στο παρελθόν, ενώ σήμερα αναπτύσσει άδειες φωτοβολταϊκών πάρκων στη Ρουμανία και προσφέρει υπηρεσίες για θέματα περιβάλλοντος κλπ.
  • Στα τρόφιμα η MORE Bio Commerce είναι μία από τις 2 μεγαλύτερες εταιρείες διανομής βιολογικών προϊόντων στη χώρα, εξάγοντας κυρίως προϊόντα από την Ελλάδα.
  • Επίσης στον ίδιο κλάδο η εκπροσώπηση εταιρειών που θέλουν να μπουν στην αγορά έχει ήδη αποφέρει άλλο ένα project Ελληνικών προϊόντων που έφτασαν στο νο.1 του κλάδου τους.
  • Στην ίδρυση και υποστήριξη εταιρειών στη Ρουμανία, η MORE Business Consulting είναι το νο.1 γραφείο για τους Έλληνες που ιδρύουν εταιρεία στη Ρουμανία και μία από τις πρώτες 5 εταιρείες στη χώρα στην ίδρυση εταιρειών από ξένους.
  • Στη Συμβουλευτική συμβουλεύει με επιτυχία 200+ ανθρώπους του επιχειρείν με μικρές, μεσαίες και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις σε κάθε σημείο της Ελλάδας (κυρίως) και το εξωτερικό.

Κοινωνική δράση και βιβλιογραφία

Ο Ηλίας είναι πρόεδρος του Ρουμανικού Συνδέσμου Βιομάζας και Βιοαερίου και από το 2015 ως το 2019 υπηρέτησε ως εκλεγμένο μέλος του Bioenergy Europe, ενός από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συνδέσμους στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ήταν επίσης αντιπρόεδρος της Ρουμανικής Αγροτικής Συνομοσπονδίας ProAgro (αντίστοιχο της ΠΑΣΕΓΕΣ) και σήμερα είναι ενεργό μέλος του Ρουμανικού Συνδέσμου Παραγωγών Τροφίμων (APAR) και της Ρουμανικής Συνομοσπονδίας “UPR Business Romania”.

Το 2008 ξεκίνησε να γράφει το πρώτο blog για τα ακίνητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ως το 2015 είχε εκδώσει 4 βιβλία στα αγγλικά και τα ρουμανικά, δύο εξ αυτών με πολύ μεγάλη απήχηση στη Ρουμανία: Το πρώτο ονομάζεται «Στον Λαβύρινθο των Ακινήτων» και περιλαμβάνει διασκεδαστικές ιστορίες, με βάση την πολυετή του εμπειρία στον χώρο. Το δεύτερο βιβλίο του ονομάζεται «100 μυστικά για να αγοράσεις ένα σπίτι» και συνεχίζει να θεωρείται από χιλιάδες αγοραστές σπιτιών και εκατοντάδες μεσίτες στη Ρουμανία ως ένας μοναδικός οδηγός και εργαλείο που με απλό και κατανοητό τρόπο εξηγεί όλα τα βήματα για να αγοράσει κάποιος με ασφάλεια ένα ακίνητο στη χώρα.

Το 2022 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο στα Ελληνικά, το «Πρώτο Βήμα», που αφορά χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για το Επιχειρείν, ενώ ετοιμάζει και το δεύτερο βιβλίο του φέτος.

Από τον πρώτο του γάμο έχει ένα παιδί, τη Σοφία, 14 ετών.


Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ρουμανικά.

Θέλεις να λαμβάνεις τα κείμενά μου απευθείας στο email σου;

Με ένα newsletter κάθε εβδομάδα. Επίσης θα πάρεις με προτεραιότητα τα υπό έκδοση e-books μου.

Με την εγγραφή σου συμφωνείς στην Πολιτική Τήρησης Απορρήτου του blog μου