ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το Πρώτο Βήμα

  • Ένα βιβλίο για το επιχειρείν, με συγκεκριμένες συμβουλές και παραδείγματα, για να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις/ βελτιώσεις/ αλλάξεις ό,τι σε κρατά μακριά από την επιτυχία
  • Αναλύσεις, περιπέτειες και ιστορίες από τον κόσμο του επιχειρείν για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις το 2023
  • 46 κείμενα για να κάνεις και εσύ το πρώτο βήμα, αλλά και πολλά περισσότερα!

Κατέβασε δωρεάν το νέο μου ebook, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου και κάνοντας like στις σελίδες μου στο Facebook και το Instagram!

Έχεις διαβάσει το βιβλίο και σου άρεσε; Μπορείς να το κάνεις δώρο σε κάποιον και να τον βοηθήσεις να κάνει και εκείνος το πρώτο βήμα.

ΔΩΡΙΣΕ ΤΟ EBOOK

Πρώτη φορά μια γροθιά στο στομάχι μου έκανε τόσο καλό! Ο επαγγελματίας που μπλοκάρει και ψάχνει για βοήθεια, ψάχνει εσάς. Οι γνώσεις, η πείρα και η καθαρή σκέψη σας μας δείχνουν τις ευθύνες μας.

Αφροδίτη Φ.

Είμαι πολύ θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν είχα ανακαλύψει το blog σου τόσο καιρό. Έστω και τώρα όμως, θα διαβάσω μέχρι και το τελευταίο κόμμα. Δεν είναι μόνο η ουσία των κειμένων σου που μετράει, αλλά και ο τρόπος που τη μεταδίδεις.

Αργύρης Α.

Σε ευχαριστούμε πολύ οι αναγνώστες για τον χρόνο που επενδύεις για να μας κάνεις σοφότερους!

Κώστας Κ.

Ο Ηλίας Παπαγεωργιάδης είναι διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών MORE. Ασχολείται με το επιχειρείν από το 1993, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα μαζί με τον αδερφό του Γρηγόρη, στον χώρο της παροχής υπηρεσιών, marketing και Μ.Μ.Ε.

Η ζωή του άλλαξε όταν αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να επιλέξει τη Ρουμανία το 2004 ως νέο τόπο επαγγελματικής δραστηριότητας. Από τότε, μαζί με τον αδερφό του, έχουν δημιουργήσει πετυχημένα projects στα Ακίνητα, το Εμπόριο και την Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Ηλίας Π. Παπαγεωργιάδης - Ilias P. Papageorgiadis

Θέλεις να λαμβάνεις τα κείμενά μου απευθείας στο email σου;

Με ένα newsletter κάθε εβδομάδα. Επίσης θα πάρεις με προτεραιότητα τα υπό έκδοση e-books μου.

Με την εγγραφή σου συμφωνείς στην Πολιτική Τήρησης Απορρήτου του blog μου